Wie is Opa?


Opa is 61 jaar oud, en al 38 jaar gelukkig getrouwd met......natuurlijk Oma! Samen hebben ze twee dochters, die op hen beurt ook getrouwd zijn met fantastische mannen. Beide dochters hebben 1 kind, toevallig ook allebei een dochter.
samen eten - samen koken - Kerst-pasen-verjaardagen, spelen met de kleinkinderen, er op uit, enz.

De hobby's van Opa!


Behalve koken, heeft Opa meerdere hobby's enz.

Wat houd Opa bezig!


De allergrootste hobby van Opa is natuurlijk koken. Het maken van lekkere eerlijke gerechten is Opa met de paplepel ingegeven. De grootmoeder van Opa was een begenadigd kok, die meestal met zelf ontworpen recepten de heerlijkste gerechten maakte. Deze recepten werden allemaal opgeschreven, en zijn ook bewaard! Bij het maken van de traditionele gerechten, maakt Opa nog steeds gebruik van deze vaak meer dan 100 jaar oude recepturen.
Voor Opa heeft de buitenlandse keuken geen geheimen. Opa heeft veel gereisd, en heeft veel "in de keuken gekeken" bij gerenomeerde restaurants. De keuken van Opa zal dan ook steeds nieuwe producten presenteren uit de keukens van de wereld. Ook bijzondere seizoens- gerechten zullen worden opgenomen in het assortiment van de keuken van Opa.

Waarom knoeien met eten!

In de winkels is alles het hele jaar verkrijgbaar. In pakjes, zakjes, blkken, potten enz.

Vers en biologisch is moeilijk!

We weten het niet meer, maar !