De koeien en kalveren op onze boerderij lopen veel buiten in grote weilanden in en rondom Deurne. Dit is niet alleen prachtig om te zien maar
komt ook zeker de vleeskwaliteit ten goede!
Ook omdat wij de kwaliteit zo belangrijk vinden, bestaat onze veestapel hoofdzakelijk uit runderen van het ras Blonde d’Aquitaine. Het vlees is van
de hoogste kwaliteit; mals, fijndradig en smaakvol. Over het algemeen is het vlees mager maar het bezit wel intramusculair vet, hetgeen de malsheid
en de smaak ten goede komt. Bovendien heeft het vlees een laag cholesterolgehalte. Lekker en gezond dus!
Al 3 generaties lang worden de koeien bij ons met heel veel liefde verzorgd, We kunnen u verzekeren dat wij dierenwelzijn zeer belangrijk vinden!
Niets is zo mooi als rondrennende kalfjes en tevreden grazende koeien!
Fam. Witteveen uit Deurne.
De keuken van Opa werkt altijd met verse groenten. Daar waar mogelijk biologisch en daar waar mogelijk uit de streek. In de praktijk valt de combinatie streekproduct, vers en biologisch
nog niet mee. In bepaalde tijden van het jaar is Opa aangewezen op producten die van verder weg komen.
Als Opa zou kiezen voor biologisch, dan is de keuken van Opa in bepaalde jaargetijden
aangewezen op diepviesproducten, en dat heeft vooralsnog niet de vookeur.
De leveranciers van de keuken van Opa zijn zorgvuldig geselecteerd, op versheid, en op de herkomst van de producten. De groenten die de keuken van Opa gebruikt, zijn de beste
die in de markt verkrijgbaar zijn.
Zo zorgt Opa voor het beste resultaat, en dat proeft u!