Ingrediënten
visragout.

Vis 40%(zalm, tilapia, pangasius, koolvis, garnaal) ROOM(gemodificeerd zetmeel, carrageen) MELK, Fond(garnalen, kreeft, ui, wortel, tomatenpuree, knoplook, zwarte peper) TARWEbloem, palmvet, peper, zout.

Nutriëel.

Energie:.................................
Energie:.................................
Vet:.........................................
    Waarvan verzadigd:........
Koolhydraten:.......................
    Waarvan suikers:.............
Eiwit:.......................................
Zout:........................................

Waarde.

104,4 kcal
420 Kjoule
8,59 Gr.
4,86 Gr.
6,37 Gr.
1,15 Gr.
6,48 Gr.
0,41 Gr.

Allergenen.

Schaaldieren, Gluten, Lactose, Vis.


Visragout!

Van de vissen die te klein waren om te bakken of stoven, wordt al eeuwenlang soepen en visstoofpotjes gemaakt. Elk wereldeel heeft een visstoofpotje op het menu staan, en in ieder land op de wereld geeft men hier een andere invulling aan.

De keuken van Opa maakt een zacht visstoofpotje, met veel vis (50%) als zalm, koolvis, pangasius, garnalen en room.