Ingrediënten
vissoep.

Vis 25% (zalm, tilapia, pangasius,koolvis, garnaal) ROOM(gemodificeerd zetmeel, carrageen), Fond(garnalen, kreeft, ui, wortel, venkel, tomatenpuree, knoflook, zwarte peper), TARWEbloem, palmvet, zout, peper.

Nutriëel.

Energie:................................
Energie:................................
Vet:.......................................
    Waarvan verzadigd:.........
Koolhydraten:.......................
    Waarvan suikers:.............
Eiwit:....................................
Zout:....................................

Waarde.

53,1 kcal
212 Kjoule
4,47 Gr.
1,81 Gr.
4,00 Gr.
0,50 Gr.
3,96 Gr.
0,36 Gr.

Allergenen.

Schaaldieren, Gluten, Lactose.


Vissoep!

Van de vissen die te klein waren om te bakken of stoven, wordt al eeuwenlang vissoep gemaakt. Vissoep is bekend in alle werelddelen. Elk land heeft zijn eigen manier van vissoep maken, de oosterse (Thailand) en Franse (Bretonse, en de variant uit Marseille, de bouillabaise) vissoep zijn de bekendste varianten. De keuken van Opa maakt een zachte vissoep, met veel smaak, en op roombasis.