Stoofpotjes!

Hachee!

Oma maakte het al met vers vlees en biologische uien.

Meer informatie!

Runderstoofvlees!

Oud Brabants gerecht met Belgische invloeden.

Meer informatie!

Rundvlees stroganoff!

Een traditioneel gerecht met rundvlees, beetje pittig en natuurlijk een scheutje wodka.

Meer informatie!

Hongaarse goulash!

Gemaakt volgens een traditioneel Hongaars recept .

Meer informatie!

Bolognese!

Gemaakt volgens een authentiek Italiaans recept uit Bologna.

Meer informatie!

Chili con carne!

Vers rundergehakt, met biologische kidneybonen, en pepertjes, maken het gerecht herkenbaar, en lekker pittig.

Meer informatie!

Kip kerrie!

Malse kip in een zachte currysaus met groenten, ananas en een beetje peper.

Meer informatie!

Oosterse kip!

Malse kip met veel groenten, met een Oosterse beleving.

Meer informatie!

Kip pilav!

Malse kip in een licht zoete saus met perzik.

Meer informatie!

Vispotje!

Veel verse vis als zalm, koolvis, garnaaltjes en verse room.

Meer informatie!